Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ej kok debela igla je ti sporočim zvečer. men za zdej deluje kt sive pri cetrotidu, bom vidla k jo odprem. pa hvala za držanje pesti. mi vsaka pozitivna zadevšna prov pride-pesti, energija, misli, karkoli samo da je z dobrim namenom. pa ti? kako si rihtala danes. držim pesti da maš dobre novice. sva na vezi.

. Dobila stopko za jutri, zgleda pa res podobno kot cetrotide, tako da mislim da ne bo prehudo. Imam pa sicer samo en folikel ki je velik 21, ostali so vsi okoli 18, 16, upamo da zraste še kateri do srede.
za Mb center zato, ker mam G v celju, pa nama ga je svetovala, pa tut k sm gledala komentarje in primerjala LJ in MB je blo več minusov za LJ, pol se je pa še moj odloču za MB, k je nekej brav, in to je blo to. sva pa res zadovoljna z odločitvijo-so prijazni, korektni, strokovni...upam da nama rata
.
za srečo.
. srečno s stopko, men res ni bla bav-bav. hvala za
. In tako kot si rekla Valy, bolj pomembna je kakovost kot količina, tudi to so mi danes povedali. Drugače narkozo prestala brez problema,vrtelo se mi sicer je, ampak bruhala na srečo nisem, bolečine pa tako grozne, da sem že v bolnici zaprosila da mi je dala kar v žilo. sem pa prej ponovno vzela eno tableto, ker je zopet začelo boleti. Ampak to bomo vse prestale samo da bi se jih čim več oplodilo
. Ne rečejo zastonj da mormo počivat. Bom raje počivala v ponedeljek po transferju in noge skp tiščala, da ne bo kaj ven padlo