Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
 
				



 
				                         Natisni
Natisni

 
   
		
		  
 pripravila super meni.
  pripravila super meni.  
    
   . File lososa posoliš in poporaš. Stran ki nima kože namažeš na tanko z zenfom. Pustiš nekaj ur. Tik pred peko vzameš skledo, not sipaš japonske drobtine (obvezno japonske), nasekljaš svež peteršilj, svežo baziliko, limonino lupino in 1-2 žlici olivnega olja (za 2-4 mini filije). Zmešaš- masa mora biti še vedno zelo suha. to maso pol daš na lososa, na tisto stran ko ni kože. koža pride dol, na naoljen pekač. Drobtine daš kar n adebelo (itak se ti vsuvajo dol) in daš v pečico. V bistvu ful malo dela, ne rabiš bit zraven in zelo slastno. Te drobtine so zelo hrustljave. Pečeš do 15 minut, ozodvisno kolk želiš met lososa pečenega
  . File lososa posoliš in poporaš. Stran ki nima kože namažeš na tanko z zenfom. Pustiš nekaj ur. Tik pred peko vzameš skledo, not sipaš japonske drobtine (obvezno japonske), nasekljaš svež peteršilj, svežo baziliko, limonino lupino in 1-2 žlici olivnega olja (za 2-4 mini filije). Zmešaš- masa mora biti še vedno zelo suha. to maso pol daš na lososa, na tisto stran ko ni kože. koža pride dol, na naoljen pekač. Drobtine daš kar n adebelo (itak se ti vsuvajo dol) in daš v pečico. V bistvu ful malo dela, ne rabiš bit zraven in zelo slastno. Te drobtine so zelo hrustljave. Pečeš do 15 minut, ozodvisno kolk želiš met lososa pečenega 
    , bom zagotovo pripravila kakšno fuzijo okusov
  , bom zagotovo pripravila kakšno fuzijo okusov  Ok, tud sicer ne uporabljam veliko drobtin, ampak jih bom pa res kupila.
   Ok, tud sicer ne uporabljam veliko drobtin, ampak jih bom pa res kupila.  
   
   
   
   
   
   
   
   , pa se vse tudi tukaj konča.
  , pa se vse tudi tukaj konča.   
    .
  .   
    
   
			

 
		


 
        
