Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

.Mi namreč delamo
 .Mi namreč delamo  in me zanima če je možno da imaš jut.slabost.
 in me zanima če je možno da imaš jut.slabost. 

, upam da vam bom lahko v ponedeljek sporočila lepo novico.Bruham ne, vendar že večkrat se mi je zgodilo prejšnji teden, da ko vstanem, mi se kr zavri v glavi, vsake tolko me malo zašpika v trebuhu, imam ga ful napetega.Pa še nek čuden izcedek imam, na dnevnem vložku vidim, drugačen kot kadarkoli prej.Bomo videli, ne bom se veselila prezgodaj, da ne bo razočaranje prevelik.Srečno!
  , upam da vam bom lahko v ponedeljek sporočila lepo novico.Bruham ne, vendar že večkrat se mi je zgodilo prejšnji teden, da ko vstanem, mi se kr zavri v glavi, vsake tolko me malo zašpika v trebuhu, imam ga ful napetega.Pa še nek čuden izcedek imam, na dnevnem vložku vidim, drugačen kot kadarkoli prej.Bomo videli, ne bom se veselila prezgodaj, da ne bo razočaranje prevelik.Srečno! 
			 Kakšen izcedek imaš?
 Kakšen izcedek imaš?
 .Več sreče prihodnjič.Držim pa pesti zate.LP!
 .Več sreče prihodnjič.Držim pa pesti zate.LP!