misska85
|
Pozdravljene vse prisotne :) Lara 2013 držim pesti, da vama rata že v prvo. Koliko postopkov so ti pa odobrili? Kje pa si v LJ ali MB? Meni so rekli, da naj delam test 14 dni po IUI, če ne pride . Ampak do zdaj sem imela 3x IUI, pa je tečka vedno prišla tisti dan, ko bi mogla. tako da še nisem prišla tako daleč, da bi delala test. . Ja mene so po vsaki inseminaciji boleli jajčniki, oz. me je vsak dan do menstruacije malo špikalo, vendar ni bilo hudega. Jaz grem pogumno naprej. Jutri moram poklicati v MB, da si rezerviram termin pri zdravniku za naprej, če tudi 4. postopek ne uspe. Meni sta po navadi zrasla 2 folikla, ki sta bila velika od 16 do 20 mm, mislim, da. Ampak meni se je zdelo dokaj majhno, vendar mi niso nič rekli. Ti samo verjemi, da bo, pa bo, ali zdaj ali pa naslednjič. Jaz sem optimistična in vem, da enkrat bomo vse srečke nosečke. :) Alexis 25 - kako kaj? Že kaj novega? Javi se kaj :) Occiblu- mislim, da ti že lahko čestitamo :) Držim pesti, da je res to to :) Lepo se imejte vse in poročajte o spremembah :) Lep večer
|