Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, bolečine so le 1 dan ponavadi 2 dan. je pa redno da imam pred
jih nisem imela. V drugem krogu pa so se začeli pojavljati in od takrat jih imam vedno. Po 
Namreč v 5 mesecih sem imela le eno sicer ornk menstruacijo in to je to. Najbolj od vsega me ti cikli skrbijo namreč ovulacija je potem takem malokrat in še pojma nimam kdaj naj bi sploh test delala. vglavnem tole vse skup me totalno frustrira, vedno samo čakam in čakam. Kdaj mislite da bo pravi čas da grem na obisk h ginekologu? namreč naslednji mesec bo poteklo pol leta kar sem nehala jemat tabletke in vem da pravijo da telo rabi da se regenerira ampak tole vse skup je pa že čudno. Malo me skrbi zaradi PCO. sicer tudi pred jemanjem tabletk nisem imela rednih menstruacij, ampak ne vem no...vse skupaj se mi ne zdi prav. Kljub temu da sem v marcu, vem da ne bo nič, in vprašanje če se vam bom lahko pridružila sploh v aprilu. kljub vsemu poskušam vse odmislit in vsa pridna
, mogoče se pa kljub vsemu prime. Test sem pa v zadnjem mesecu delala že štirikrat ko sem si domišljala neke "znakce" in so blii vedno negativni. Popolnoma sem obupana
, imela sem 2 UZ pred nosečnostjo in razen majhne pregrade ni videla nobenih cist. Hočem povedat, da rjav izcedek + glavoboli + boleče M še ne pomenijo kaj strašno groznega. Ampak na UZ je pa vseeno fajn it se mal pokazat.
. Tako da nič hudega če si se naročila pred 1letom
Jz sem bla pred prvo N pri G na UZ, je rekla da je vse ok in da naj gre moj po napotnico za SPG da bomo potem videli kako naprej, se moj psihično pripravi, gre k svoji dr po napotnico, naslednji dan delam test in je bil
:) Mogoče rabita tud vidva samo napotnico
v tem mesecu
PRIČAKUJEMO
pupika29
;)
je bil že čas, haha