Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

naj jo nese nekam
to so pa res dobre novice. lepo jih crkljaj! A je bil tvoj s tabo ima on očala če je pol sem te videla. Jaz sem bila v svetlo modri trenirki. Držim pesti, da bo plusek!
, danes je 8. dan pa ET in jutri bom mogoče že malo lulala
ustavi. Moja prijateljica je dolgo krvavela in normalno donosila ter rodila zdravega
.
. Res sem vesela, da se je tako obrnilo. Spet me pa neki zanima in sem danes seveda v navalu veselja pozabila Reškota vprašat
pa saj ne morem verjet. Pri nas na primorskem imamo nadlogo tigrastih in me je kar groza, da so že tle
, danes sem se spomnila nate in na Silvo, ko smo čakali na rezultate iz laboratorija, in so dvem parom povedali da so ostali brez et- sem dobila kar cmok v grlu, ko pa sem videla njihove povešene obraze se mi je paralo srce
, najraje bi šla do njih in jim rekla kakšno lepo besedo. Punce nikoli res nikoli ne smemo obupat in vstrajat do konca in še naprej, ker nam je očitno čeprav ne vem po čigavi volji(to se skoz sprašujem) tako usojeno.