|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ambulanta za neplodnost SB Izola
22.5.2013 19:47:26   
equa
Pozdravljene,

ali je katera dobila napotnico za ambulanto neplodnost za SB Izola?

Mestruacije zelo neredne (36-53 dni), lani sem bila na klomifenu, diagnoza sindrom PCO, partner je opravil spermiogram, kateri je sprva slabši, po terapiji OK, opravila sem HSG preiskavo, ki je bila vredu, nazadnje sem imela hormonske preiskave na 22. dan ciklusa (povišan prolaktin in progesteron zelo nizek), po terapiji z bromergonom pa še hujši rezultati, zato sem prejela napotnico za ambulanto v izolski bolnišnici.

Kaj je katera imela podobne izkušnje? Kako je z zanositvijo?
Koliko časa čakaš da prideš na vrsto SB Izoli? verjetno nekje 3 mesece...
Kako je potek?

Lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ambulanta za neplodnost SB Izola
28.5.2013 19:44:52   
equa
Pozdravljene,

danes sem bila na prvem pregledu v ambulanti za neplodnost v SBI. Obratuje ob torkih vsake 14 dni brez predhodnega naročila. Pogovoriš se z ginekolokinjo, katera ti svetuje kaj je dobro še opraviti in kakšna bodo nadaljna zdravljene v primerih če... Dobila sem slikanje MR glave ter hormonske preiskave med 3. in 8. dnem ciklusa (ščitnica, prolaktin,...)- traja pa nekje okoli 2 uri saj mi bodo 3X odvzeli prolaktin med presledkih....upam da je vse ok... in da bom klmalu zanosila....

lp

(odgovor članu equa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ambulanta za neplodnost SB Izola
6.9.2013 12:36:55   
Anonimen
Pozdravljene, se javim tudi jaz, da vam povem izkušnjo.
Torej v torek sem bila prvič v tej ambulanti pri dr. Verm, ki mi je po pogovoru dala napotnice za hormone, hsg in ultrazvok. Hormone se dela do 8.dne ciklusa, hsg pa pred ovulacijo. Meni so datumi tako padli, da sem v takoj sredo delala hormone, četrtek pa še hsg, kjer me ni prav nič bolelo in tudi rezultati so ok. Tako da zdej čakam dalje. Srečno vsem!

(odgovor članu equa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ambulanta za neplodnost SB Izola
17.3.2014 11:19:37   
cebelice
Vse, ki hodite v Izolo k dr. Verem vam svetujem, da greste specialistom za neplodnost LJ,PO,MB. Povem iz svojih izkušenj, da sem bila pri njej 2 leti non stop na klomifenu dokler mi moja osebna ginekologinja ni svetovala da grem drugam. Dr. Verem sploh ni vedela da jemanje klomifena zame ni dobro saj sem imela endometrozo in s klomifenom se mi je samo vse poslabšalo. No same se odločite jaz bi takoj šla drugam in v Izolo ne več.

Veliko sreče:)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?