|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za mlecnim stalni zob
8.6.2013 21:17:42   
annie
Pozdravljeni,

imam sina, ki bo septembra dopolnil 6 let, do sedaj mu je izpadel en mlecni zob, zgornji sekalec, danes pa sem slucajno opazila, da mu pri spodnjem sekalcu zadaj ze raste stalni zob, ki pa seveda zaradi mlecnega ne raste ravno, tale mlecni pa se mu sploh se niti nic ne maje -:( V pon. bom takoj poklicala zobozdravnico, da vidim, kaj bo rekla. A je katera ze imela podoben primer, bo mogoce potrebno mlecni zob izpuliti? Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: za mlecnim stalni zob
8.6.2013 21:44:58   
smejčica
Moji 5 letnici je tudi rastel spodnji stalni zob in je bil že kar velik, ko se je mlečni sploh začel majati. In ko se je začel, smo ga vsak dan malo majali in je potem lepo šel ven. Tudi stalni zobek lepo raste, čeprav se mi je na začetku zdel kriv. Jaz ne bi komplicirala, če le ni zelooooo kriv stalni zob, ker se baje običajno potem sami spravijo v lep položaj.

No, bo še katera druga podala svoje mnenje...

LP

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: za mlecnim stalni zob
8.6.2013 22:08:58   
mateyka
naši raste zadaj. samo se sprednji (mlečni) že krepko maje. tako da čakam in potem poročam.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: za mlecnim stalni zob
8.6.2013 22:38:36   
lily975
No, mi smo morali zobek dati ven ker je stalni rastel vzporedno z mlečnim in ni bilo možnosti da sam pade ven .Je pa sin star 7 let ko mu je prišel ven prvi stalni zobek . Me je kar strah kako bo pri naslednjih zobkih ,čebo treba zopet puliti.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: za mlecnim stalni zob
9.6.2013 20:42:27   
annie
Lily975, kako je sin prenesel puljenje, je dobil lokalno anestezijo? Mene je kar strah puljenja, drugace en zobek so mu ze plombirali, pa je dobro prestal in ne bi sedaj rada, da se mu zobar zameri, ce bo mogoce mozno puljenje user posted image

(odgovor članu lily975)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: za mlecnim stalni zob
10.6.2013 6:43:02   
ajataja
Naši frkljici so ga tudi izpulili,samo se je že majal tako da ni dobila nobene anastezije,ampak je kar potegnila zobek ven.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: za mlecnim stalni zob
10.6.2013 12:26:57   
livia
Naši je skoraj vsak zob rastel na ta način, kot ga opisuješ. Ene dva je bilo treba it pulit, ker se star ni majal dovolj in je trajalo predolgo, ko ni izpadel (več kot 1 mesec).
Drrugače odsvetujejo puljenje, če je pa nujno, ga pa naredijo. Anestezije ni, malo pošprica, pa baje, da nič ne boli. Tako pravi naša.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




moško ime
gašperante

Katero moško ime vam je bolj pri srcu:

Gašper (18%)

Matic (20%)

Nejc (25%)

Blaž (13%)

Aljaž (19%)

Boris (5%)


Število vseh glasov: 536

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!