Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, tako da te razumem in upam, da tudi tebi uspe na tej loteriiji!!! 
Saj te bo jeza minila pa bos startala spet avgusta. Dekca, kaj novega? Cakamo . . .
,drgač pa imam že sina ki pa je že 19 let star.
in čakal na prvo špikanje. Pa pokličem dr. Reša, da ni in ni mensturacije in me je po telefonu nakuril, kdaj da bom pa test naredila. Sem mu rekla, da ni mogoče, da bi bila
v petek sem pol takoj kontaktirala svojega G, ki je moj osebni G šele en teden in mi je takoj napisal novo napotnico za MB, brez težav. Ko sem bila prvič pri njemu, me je tudi sam opozoril, da naj od Reša ne pričakujem preveč in mi vseeno napisal napotnico za njega. Ko sem mu pa potem razložila situacijo, je rekel naj staro napotnico kar uničim in pridem v ponedeljek po novo. Potem sem takoj poklicala v MB in res vam ne znam opisat kako prijazna, topla, človeška je bila sestra na telefonu. Kaj takega še ne, res. Me je tolažila, se trudila me spravit v smeh, me vzpodbujala in tolažila. Kapo dol! Tako imam sredi oktobra datum za prvi posvet in pol upam, da bom kmalu v postopku glede na slabe spermiograme.