Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

V soboto me je nekaj zvijalo kot pred M, potem zatisje, v nedeljo so zaceli rjavi madezi, v torek pa se je ulil ta rdec hudic!
Ah, kaj cmo. Vceraj sem se slisala z Resom, avgusta greva na posvet k njemu, kako in kaj naprej, septembra pa s polnimi pljuci naprej. Do takrat pa bom cist spremenila nacin zivljenja, shujsat, redno telovadit, mal drugacna prehrana itd. Sem se odlocila definitivno, ko si jaz kaj vbijem v glavo, je tako in vse bi naredila da koncno prideva do dojencka. Upam, da potem pa bo.
, no da vam sporočim da ne bo nič, kot sem že na začetku predvidevala, nekaj ni blo vredu...tako da jutri grem na abrazijo. Septembra pa upam da gremo spet v postopek. Držim pestke za vas, da vse čimprej zagledate
. Zelo mi je žal. Sem tudi jaz to doživela. Nosečnost brez ploda. Baje se to zgodi ko več kot dva spermija oplodijo jajčko. Drži se. Pošiljam ti
. Se vidive jeseni in takrat nama bo uspelo
Vsi smo presrečni,včeraj sva potem povedala tudi malima in sta navdušena da bosta dobila družbo.Rok imam v začetku februarja in tudi že datum za nuhalno konec julija.
želim lepo nosečnost za ostale še stiskam pestke.bom še malo pokukala sem
5.6. in.. na srečo je ni bilo...sem naredila test fs, sva presenečaen, pozitiven, ponovim čez dva dni cb in spet pozitvien