|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Villach - železniška postaja 28.6.2013 16:25:45
|
|
|
|
mala zirafa
|
SŽ?
|
|
|
|
|
|
RE: Villach - železniška postaja 28.6.2013 20:13:33
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz Mi lahko svetujete najkrajšo pot od Ljubljane do železniške postaje v mestu Villach. Hvala. - najkrajša pot z avtom: v google, zavihek zemljevidi vtipkaš v okence A: Ljubljana, Železniška postaja Ljubljana, v B pa: Villach Bahnhof; striček Google pravi, da je nakrajša razdalja 99,3 km, čas potovanja brez upoštevanja morebitnih zastojev pa 1h 7 min - najkrajša pot z vlakom: vsedeš se na vlak za Beljak na železniški postaji v Ljubljani (če ne veš, kje je, si pomagaj z brskalnikom pod prvo alinejo) in izstopiš na železniški postaji v Beljaku; čas potovanja je približno 1,5 h, kdaj peljejo vlaki, pa je razvidno iz voznega reda vlakov ali je krajša pot z vlakom ali z avtom, pa se mi ne da preverjati
< Sporočilo je popravil petea -- 28.6.2013 20:15:25 >
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
obdarovanjegoogicazanima me, če in kako obdarujete svoje otroke? samo za Miklavža, Božička ali Dedka Mraza, za dva od naštetih ali vse tri? zanima me tudi kako ste oziroma boste svojim otrokom razložili te tri osebe, prosim če malo opišete v komentarje.. lp ;)Miklavž (
25%)

Božiček (
15%)

Dedek Mraz (
9%)

M&B&DM (
17%)

dva od treh (v komentarjih) (
35%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!