Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Delala sem FS, BC in pa na koncu CB, ki pa je v trenutnu pokazal.. In vsi so bili pozitivni..
..
in seveda za vse ostale ki še čakate magični plus
. Pa tudi to mi je všeč, ker vse pravite, da so res zelo prijazni, v Lj pa nimam ravno takega občutka, se mi zdi kot da gre vse po tekočem traku.
. Malo se bova še načakala, ker jaz moram najprej še do svoje ginekologinje po novo napotnico. So pa res prijazni, že po telefonu
. Dala sem skozi eno IMN (spontana zanositev), nato 3 neuspešne IVF-e. Sedaj v 4. poskusu, pa je končno uspelo. 1.6.2013 sem imela punkcijo, 4.6. transfer in 16.6. sem zagledala
. A pa je to že za ziher? Ful mi je žal, vem, da mora biti razočaranje nepopisno
. Joj no, zakaj se moramo eni tkole matrat!?
po abraziji, upam da kmalu, zdaj bo že 1 mesec od takrat. Sem pa dobila hormon kompleks, profertila pa še nisem nabavla. Hvala Betricija, za vse informacije, se mi zdi prav čudno da nisem že prej zasledila tega, ker sem kar dosti brala o teh zadevah. Sem pa prebrala da je hormon kompleks prav tako tut za ženske, da naj bi kao uravnaval ovulacijo in spodbujal nastajanje rumenega telesca ( če sem prav razumela). A ga je katera od vas jemala? Jaz ga zaenkrat ne bom, ker se mi zdi da za zdaj ni potrebe, vsaj upam.
no sej ni smešno. Potem jih včeraj ni več vzel, danes zvečer pa spet, samo 10, bomo vidli kako bo.