Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

sicer še vedno ni, tako je že cel avgust, s tem da sem sedaj dobila občutljive bradavice tako kot pred prejšnjo menstruacijo in mislim da jo lahko pričakujem v prihodnjih dneh. Hvalabogu bom vsaj lahko šla v nov boj
!!
. testa še nisem kupila, ga bom pa danes, ker nevem kje bi ga v nedeljo dobila. nisem hotela prej kupovat da me ne premami
. bom kr generalno stanovanja nardila
. me že špika, se pripravlja ta hudič. ampak pustimo se presenetit. uu kaj pa ti že odštevaš
. srčno upam da ti kmalu uspe, in da boš v naročju držala lepo dišečo štručko. vse bomo enkrat to doživele
Nisem zdržala in včeraj naredila BC
A bil na žalost -. Ma sem si zabičala, da 1 teden ne naredim testa pa čepride ali ne. Ma sem jih brezveze do sedaj naredila in vrgla € stran. Drugače pa znskov nimam ne več za M ne več za N. Edino spala bi in spala pa še kar spala
. tudi jaz bi podnevi samo spala, ponoči pa se kar nekaj zbujam
pa upam, da nalulata dve močni črtici
ali
PRIČAKUJEMO
NAVIJAČICE
, Katte
pa bi bila zelo vesela če bi končno uspelo ...