Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ker še nikoli nisem jemala tablet za spožitev, me zanima kdaj se lahko za njih zaprosi pri g (koliko časa od zadnje M bi moralo preteči?) Doma me že čaka klomifen, ki mi ga je G predpisala pri zadnjem pregledu, ni bilo pa nobenega govora o tem, da bi kaj sprožale M. 
. Ti je ginekologinja kaj rekla, da ti bo Klomifen uredil cikle? Držim pesti zate, srečno
Tudi moji jajčniki so leni, desni je čist zaspal, upam da ne za vedno
(to mi je že trikrat v zadnjih 6 mesecih povedala glede na UZ), levi sicer še kaže neke znake življenja, tako da UPAM, da nama rata
. Zaenkrat sem optimistična
Veliko sreče ti želim in držim pesti, da se kmalu preseliva v drugo temo, med nosečke seveda
, zaradi zgodbe iz prve nosečnosti.
, navijam zate. Pri meni je problem, da mi je Klomifen dala zdravnica na samoplačniškem pregledu, ker moja redna se nikamor ne zgane, še na pregled ne morem prit, me vzame samo na 3 leta, ko mi pripada vzem brisa, groza. Tako da ne vem kdo me bo spremljal z UZ, da sploh vidim, če nanj reagiram. A ti boš imela UZ?