Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, po 2 dneh bolje, potem pa spet vročina, smrklji... in še traja. Vmes je imel še občasne driske, malo gnojne oči... Grozno mi gre že na živce, tamali se mi smili, pa še ne vem kaj mu sploh je. vem, da je zima, sej starejši je bil tudi prej vsako zimo veliko bolan, ampak tokrat ga bolezen sploh ne izpusti. Adenoviroza je menda dolga, ampak bi jo kri verjetno takrat pokazala ali ne? Ves ta čas je bil doma, tastarejši je bil tudi zdrav... ne vem kako to stakne. kakšna ideja kaj naj narednim z njim, da se končno pobere?

. Moje p trenutno ni, ampak itak pavi, da to dobiva različne viroze... moram priznat, da ji pa tokrat ne verjamem. no sej ni kej, sem malo tolažbe rabila pa še kakšne nasvet kaj naj še delam, da imam vsaj občutek da lahko kaj naredim.