|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko se zarodek nikakor ne ugnezdi
9.1.2014 10:00:47   
*Aura
Pozdravljene punce,

ali veste morda, oziroma ima kaka podoben problem in sicer pri vsakem postopku pride do zarodkov, ki se pravilno razvijajo do stopnje blastocist, vstavijo 5 dan...se pa nikakor ne ugnezdijo. Šla sem tudi na akupunkturo, mi je rekla, da imam najbrž mrzlo maternico... A pozna katera kakega akupunkturologa na Obali??? Kaj se lahko naredi???user posted image

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko se zarodek nikakor ne ugnezdi
9.1.2014 10:08:26   
Anonimen
V Kopru je en Kitajec, ki dela akupunkturo. Ne zna slovensko, ampak imaš prevajalko zraven, upam, da te to ne moti. Poguglaj malo, da ne bo izpadlo, da delam reklamo. Meni je pomagal do zanositve (lahko, da je pomagalo tudi kaj drugega), moraš pa hoditi 2-3krat na teden.

Jaz sem veliko o akupunkturi prebrala na tujih forumih. V tujini (ZDA, UK) je ustaljena praksa, da jo vsaj delno krije zavarovalnica, medtem ko si v postopku umetne oploditve. Pri nas je strošek v celoti na tebi, ker naši zdravniki niso za kitajsko medicino.

Mene so same iglice zelo bolele, ampak bi šla še enkrat skozi to, če bi izbirala. Tudi denarja mi ni bilo škoda dati. Šla sem pred ovulacijo, na dan ovulacije in en teden po ovulaciji. Tisti ciklus sem tudi zanosila, prej pa eno leto ne.

(odgovor članu *Aura)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ko se zarodek nikakor ne ugnezdi
9.1.2014 10:13:45   
*Aura
Anonima hvala ti lepa.
Koliko pa je stalo, a dosti? Recimo, da jaz sedaj daje 30,00 eur pri tejle, ampak sama mi je rekla, da ni strokovnjakinja za plodnost....in da ne garantira.
A misliš, da bi bilo kaj narobe, če bi mi rekla ime? Saj si samo skušamo pomagati, ker smo v stiski...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ko se zarodek nikakor ne ugnezdi
9.1.2014 10:21:21   
*Aura
No, če ne želiš oz. se ne počutiš mi reči imena, a mi lahko prosim samo potrdiš, če ima njegovo ime 3 črke in je prva L?
Hvala.....

(odgovor članu *Aura)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ko se zarodek nikakor ne ugnezdi
9.1.2014 11:43:21   
Izabelina
hehe kaj pa če bi si vidve poslali zasebna sporočila, da se ne bosta šli vislic user posted image

pa upam, da bo pomagalo do zanositve, želim plusek čimprej! user posted image

_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu *Aura)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ko se zarodek nikakor ne ugnezdi
9.1.2014 17:19:03   
Anonimen
Aura, dr. Liu je, ja. Ampak tudi on ni strokovnjak za neplodnost, tako da se moraš zavedati, da ti mogoče ne bo mogel pomagati. Tudi vsega, kar ti reče, ne smeš vzeti za sveto. Jaz na primer nisem hotela jemati raznih dodatkov, piti zelišč. Delaj tako kot ti misliš, da je prav. Prvi pregled je itak zelo splošen in ti pove, kje v telesu ti manjka (če ti) energija in predvsem dela na tem, da ti vzpostavi ravnovesje v telesu. Meni je tudi masiral določene predele, kar je bolelo kot hudič, pa tudi iglice so me bolele ... Nekateri pravijo, da mora biti akupunktura prijetna. No, meni te seanse niso bile nič prijetne, samo toliko, da si pripravljena, ker jaz sem povsod brala, da akupunktura nič ne boli.

(odgovor članu Izabelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ko se zarodek nikakor ne ugnezdi
9.1.2014 18:14:36   
krisv
Jaz sem brala, da ženske v tujini po treh neuspelih postopkih pošljejo na ponovno HSC. No, mene so šibali iz postopka v postopek (4 ET + 1 ETZ), tudi lepi zarodki, brez vgnezditve. Pa sem imela ravno LSC zaradi endometrioze in sem prosila ginekologinjo, če mi lahko naredi diagnostično HSC. In glej ga zlomka, bila je pregrada, ki je do zdaj ni bilo in je na nobenem UZ niso opazili.

_____________________________

When the going gets tough, the tough get going.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ko se zarodek nikakor ne ugnezdi
13.1.2014 18:41:49   
*Aura
Krisv hvala lepa za opozorilo in tudi anonimni za besede. Jaz sem imela že pregrado in so mi jo odstranili, lansko leto. Ginekolog pravi, da je maternica čista. Bila sem že pri eni akupunkturologinji, ki mi je nakazala zelo slabo delovanje ledvic in mrzlo maternico, zato si želim v bistvu ponovno potrditev dr. Liu-ja ali tudi on vidi tako....
Ginekolog iz klinike v LJ si v bistvu ne zna razlagat zakaj se noče ugnezdit...pravi, da je statistika in da pač prej ali slej se bo....
No, njim je lahko tako govort...smo samo številke......

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ko se zarodek nikakor ne ugnezdi
14.1.2014 13:50:26   
dekca
Pregrada je bolj problematična po vgnezditvi, ker če se zarodek vgnezdi nanjo, ni dovolj prekrvavljena in posledično pride do splava. Moja sestrična je imela tri splave, njena pregrada se je tudi skrivala in je niso opazili (moja je bila na UZ takoj vidna), no, danes ima dve punčki.

(odgovor članu *Aura)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ko se zarodek nikakor ne ugnezdi
6.2.2014 16:04:06   
Anonimen
Kdo ve kako je odstranitvi pregrade, zanosiš, rodiš, se ta lahko ponovno zaraste in je potrebna ponovna odstranitev pregrade?

(odgovor članu dekca)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ko se zarodek nikakor ne ugnezdi
6.2.2014 18:00:32   
monsy

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kdo ve kako je odstranitvi pregrade, zanosiš, rodiš, se ta lahko ponovno zaraste in je potrebna ponovna odstranitev pregrade?



mislim da to ni možno. ko je enkrat odstranjena, ne more kar spet se pojavit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ko se zarodek nikakor ne ugnezdi
6.2.2014 19:33:50   
NikaAnna
jaz sem tudi imela histeroskopsko resekcijo pregrade in so mi takrat rekli, da lahko del rane zaraste nazaj, kar pozneje deluje kot ostanek pregrade, je pa tudi mozno da ti ne odstranijo cele.. ma nisem nek strokovnjak, ampak mislim, da kr zrastit nazaj ne more. ne vem no user posted image

_____________________________

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ko se zarodek nikakor ne ugnezdi
7.2.2014 7:51:40   
limonca*
Mene so dali na veliko preiskav, od genetike, do avtoimunih bolezni, do preventivne histeroskopije, kjer so mi odstranili en mičken ostanek pregrade, tako kot pravi nikaanna..

Vse ok, vgnezdi pa se vseeno ne. Zakaj ne vedo. Jaz tudi ne. Očitno bo treba še naprej plačevat postopke in probavat in upat na srečo.

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Ko se zarodek nikakor ne ugnezdi
8.2.2014 7:22:22   
buubica
limonca*, mi zaupaš kako si prišla do avtoimunskih preiskav in kje so ti jih delali?

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?