Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ampak za naše
vse.
moj se prav nicesar ni dotaknil in je vse pocakalo name. Tako da nic vec ne lezim, me pa tu pa tam se vedno narahlo spikne, ampak ni hudega. Zdaj komaj cakam na ET, sem ze zdaj nervozna kako bo...
za te tri srečne celice. Dovolj je če bo že samo eden kvaliteten zarodek, če bosta pa 2 pa toliko bolje. Samo pozitivne misli jim pošiljaj
. Povrh sem pa ob enih ponoč še bruhala. Zvečer mi je ful zapasala domača suha salama, pa sem si naredila sendvič. Za nedoločen čas nič več suhe salame.
. Čim bolj počivaj in čim več pij pa pošiljaj pozitivne misli tja v Postojno, imaš moje pestke. Tokrat jemljem terapijo zjutraj in zato toliko bolj občutim stranske učinke, tako da mi je slabo, glava me boli, taka švoh sem in spodaj razno špikanje in napihnjenost... verjetno je malo tudi že EMŠO, da težje prenašam vse skupaj, ne vem.
No, jonaklara, a ni fajn imeti ET že 2. dan? še enkrat greš spat in jutri ti bodo že vstavili pikico, jaz verjamem v to. si včeraj spraševala, ja, sem imela na 2. dan. edino to me moti pri rešu, da ne moreš poklicati kako je s celicami. prvič nisem prišla do transferja, pa smo se potem kar tam spet zmenili za naprej, po moje zato hoče, da prideš in ne daje inf. po telefonu. no, ne vem, mogoče pa katera kliče? dej, dej, pejdi na sneg, pol pa spi kako pivičko, tokrat za živčke, ker jutri ne bo več dovoljeno.
, sem komaj do wc prišla, potem pa je bilo olajšanje. 2-3 dni po et pa je bilo dobro.