|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moje pikice ni več...
16.9.2005 20:59:30   
Anonimen
Po dobrih osmih tednih sreče in veselja, se vam žal pridružujem tudi jaz. Danes sem bila v bolnici, kjer so mi opravili abrazijo. Na UZ se je videla samo vrečka, pa se je že luščila.
Zdaj, ko je za mano (vedela sem že od ponedeljka, da najbrž ne bo vse v redu, krvavela pa skoraj ves čas), se moram le še spopasti s to žalostjo, s tem groznim občutkom obupa. Včasih me prime, da bi kričala! Zakaj jaz? Ne morem verjet! Še vedno upam, da se bom zbudila in ugotovila, da je bila vse skupaj ena sama nočna mora.
Ko sem se zbudila iz narkoze, sem planila v tak jok , tako mi je bilo hudo, ko sem uvidela, da je že za mano. Da ni več moje pikice...
Kako je šele pri vas, pri katerih se je to zgodilo še drugič ali celo tretjič in četrtič? Ali je potem še huje?
Punce, za vse nas držim pesti, kjlub vsemu sem optimist, tudi na nas čaka nekje naša mala pikica, ki nas bo razveseljevala in nas tudi kdaj jezila.
Pustimo času čas za prebolevanje in potem novim zmagam naproti! LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Moje pikice ni več...
16.9.2005 21:09:22   
Uti
Živjo!
Tudi meni se je zgodilo nekaj podobnega. Noseča sem bila 7 tednov, na Silvestrovo pa sem začela krvaveti. Šla sem h ginekologu, ki je potrdil splav. Na srečo abrazija ni bila potrebna.
Seveda sem bila neskončno žalostna in nesrečna. Vendar nisem kaj dosti čakala, saj sem že po dobrem tednu ponovno zanosila. Tokrat je bilo vse v redu in oktobra bomo upihnili prvo svečko.
Želim ti čimprejšnje okrevanje!

Urška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Moje pikice ni več...
16.9.2005 21:29:50   
snežinka *
Ne bodi preveč žalostna...
Mogoče pa je bilo s plodom kaj narobe in takrat mati narava dostikrat poskrbi za splav.
Poskusi se na tak način potolažit.

Boš vidla, da nas boš kmalu razveselila z lepo novico.
En velik

pa pa........Snežinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Moje pikice ni več...
16.9.2005 21:37:58   
L&F&B
Težko te tolažim, ker sama še nisem čisto prebolela. Hudo je, vem. Vendar čas naredi svoje...z njim se povrne tudi optimizem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Moje pikice ni več...
16.9.2005 22:27:38   
ma-ja
Jaz sem 7 let nazaj doživela isto. Po 6-ih tednih se mi je podrl svet. Čisto te razumem, vendar čas celi vse rane. In tudi jaz sem potem ponovno zanosila čez 6 mesecev in rodila zdravega fantka, ki je letos že prvošolček. Čez dve leti in pol sem imela še zdravo in krepko punčko, ki je pa zdaj ta glavna frajla pri nas.
Če splaviš v prvih osmih tednih, je po vsej verjetnosti kaj narobe s plodom. Ne se krivit za to, ker nisi naredila ničesar narobe. Naslednjič ti bo pa uspelo, boš videla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Moje pikice ni več...
16.9.2005 22:30:44   
Sandra*
Ojla! Meni se je zgodilo isto, samo v 6 tednu. po enem tednu ležanja v bolnici so me ščistili potem pa domov. Zdj pa čakam da pride tardeča, pol pa spet vedelo na delo!

Velik uspeha tut tep! Ne vem kaj naj ti rečem, ampak sj bo tudi za nas prišla sreča!

Pozdravček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Moje pikice ni več...
16.9.2005 23:20:24   
PBJ
Tvoja pikica bo zmeraj v tvojem srcu.
Pa naj bo naslednjič vse drugače...

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Moje pikice ni več...
17.9.2005 1:31:50   
Jančika_
Razumem tvojo žalost. Kot sem ti že napisala, je bilo zame drugič veliko huje...a vendar živim dalje. Vem tudi, da dobronamerni komentarji v smislu, da je bolje tako, kot da bi bilo pozneje kaj narobe, žal ne zaležejo.

Statistika je na tvoji (in moji) strani. Pusti si žalovati, dovoli si izživeti žalost. Če se želiš o tem pogovarjati, sem ti kadarkoli na voljo - piši mi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Moje pikice ni več...
19.9.2005 13:04:39   
dadica
zelo mi je žal zate in za tvojo pikico.tudi meni se je zgodilo odmrtje in sem bila na čiščenju.pa sem potem po naslendji m zanosila in sedaj smo že krepko preko polovice nosečnosti.da ti pa povem, je težko. čez čas se spirajzniš ampak pozabiš ne nikoli.čeprav sem sedaj noseča me vedno bolj muči ker se mi približuje tisti datum na katerega bi morala rodit,če bi se prvič obdržalo!vem da ni prav ampak velikokrat pomislim na to.pa imam tega otročka neskončno rada,ampak čas celi rane in pri meni je še vse zelo sveže!

tak da glavo pšokonci in če veš da ti bo pomagalo jokaj,jokaj in še enkrat jokaj...

lep pozdrav in mislim na vse vas z podobno usodo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Moje pikice ni več...
30.9.2005 8:04:54   
k1
jaz sem prvič "prebolevala" vso stvar ful dolgo, kje 3 mesece nisem prišla k sebi, da se mi je res to zgodilo. ampak tako kot pravijo, čas celi rane, čeprav se ti bo srce trgalo na dan, ko bi moral biti PDP.

drugič je bilo že boljše, tolažila sem se, da lahko vsaj zanosim, vsaj eno svetlo točko sem našla v tem.

tretjič - imamo doma zlato miško, predčasno rojeno (v 29t), ampak je vredna vsega ležanja in počivanja med nosečnostjo.

vso srečo, prihodnjič bo boljše!

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Moje pikice ni več...
12.10.2005 20:34:12   
mihi78
zelo mi je žal, da si izgubila svojo pikico. tudi meni se je zgodilo - trikrat. sprašuješ, kako to prenašamo tiste, ki smo to doživele večkrat - čisto odkrito, jaz kar težko. imam dobre dneve pogosto pa tudi slabe user posted image user posted image . ampak še vedno upam, da je tudi meni namenjena user posted image . nikar ne obupaj. če ti bo pomagalo pa kar kriči in jokaj, ne zapiraj se vase. zaupaj se dragemu, prijateljici, mami,...
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Moje pikice ni več...
13.10.2005 11:18:22   
pupika
user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je res hudo zate, da si to morala dat tudi ti skozi. Jaz sem rabila kar nekaj časa da sem prišla k sebi, sem se počasi sprijaznila, da je moralo bit tako in sem se začela pogovorjat z svojo zvezdo, ki sem si jo izbrala samo zase. Še danes, ko je minilo od abrazije 8 mesecev, se sprašuješ kakšen otrok bi bil, kolko bi bil sedaj star in kaj bi vse počela z njim/njo. Se mi je pa pred enim mesecem res trgalo, ko naj bi imela PDP, tisti dan bi se najrajši nekam odmaknila in zaprla ter jokala, celi dan sem premišljevala, sedaj bi te že spoznala in stisnila k sebi. Še sedaj user posted image .

V drugo pa sem imela IMN, pa sem vedela, da v nobenem primeru, ne morem pomagati temu otroku in da se tudi ta ne razvija dobro, ker so enkrat hormoni upadali, drugič naraščali. Mi je bilo tudi zelo hudo in sem user posted image , zakaj se je moral ravno tja vgnezdit in...

Sedaj pa mirujemo in čakamo da mine 8 mesecev in upava da v tretje gre rado, kot je napisala k1.

Zate user posted image user posted image  

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?