Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

tudi jaz imam trebuh okrogel, se zelo opazi, ker prej sem imela cisto ravnega. Mene cez dan spika, ponoci je vse ok, se ne zbujam. Jaz pa nic testa ne bom delala do krvnega.. ce bo M prej bo, ce ne, pa bom 12.2. videla, nekak si ga ne upam prej delat, ker sem ga vsakic pri IUI prej delala, pa je bil vedno negativen in se mi je potem naslednji dan M ulila - sem si rekla, tokrat naj bo drugace
malce se izogiba forumu ampak nemorem da ne grem pokukat če je že pri kateri kaj novega
ampak sem pozitivka in z mojim misliva samo na to da je nebo in da nam bo 13 sporočena lepa novička , je pa res pri meni da imam zdaj že ene tri dni takšne probleme z hrbtom da ni za verjet spat sploh ne morem se zbujam od bolečine včeraj me je pa tako ščipalo v hrbtu - pravi moj to je ker se nekaj drugega v tvojem telesu dogaja
, tudi jaz imam ob 8h.
. Ne vem, a je to potem res taka razlika, če dobiš tisto injekcijo prej ali ne.
in tiste, ki ste še v postopkih
takrat sem malo stisnla zobe