Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

)
smo vidli, bije, vse je okej in tako kot mora biti. Fižolček je velik pol cm :) Tako da sem na sredini 7. tedna zdaj.
?
:)
. Vse je delovalo ok, nobenih krvavitev ali izcedkov, počutje čisto ok, še en teden prej na UZ-ju vse tako kot mora biti, potem mi pa na rednem pregledu reče G, da ne najde utripa
. Sem šla potem še na en UZ v Dravlje in so mi isto rekli, da ni več utripa. Je pa moral plod odmreti ravno kakšen dan prej, ker je še za 1 cm zrastel v tistem tednu od zadnjega pregleda. Ful sva bila razočarana in žalostna, ampak sedaj sva nekako sprejela, ker itak nimava kaj drugega narediti. Včeraj sem imela abrazijo
.
.Je to sploh smiselno? Šele zdaj mi je to prišlo na pamet, prej ne, če ne bi vprašala. Kako pa je bilo z vami? Še sreča da sva včeraj zjutraj slončkala, da ni vse zaman
. Ne vem no...Meni je blo rečeno 48 ur pred oddajo semena raje ne.
?
Kljub počitku mi žal ni uspelo, čeprav sem imela veliko upanje