Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
ampak čisto ne gre...se mi pa zdi da sem se že malo popravila
. sedaj čakam na UZ ki ga imam čez dobre 2 tedna, kdaj imam O me sploh ne zanima, slončkala bova takrat ko mi bo pasalo..in pika in konec! ah ja...ko bi le bilo tako lahko...ko bom pa približno teden dni pre M bom pa spet čisto nora z vsemi znaki čakala na pozitiven test ki ga ne bo...in spet jovo na novo. pismu se tole že vleče, kar sita sem že vsega. včasih mi vse tako do*izdi da si rečem da ga sploh nočem..ma grozna sem, vem.
za pogum
, potem pa žalost, tuga..ampak kaj to bi bilo tako ali tako tudi če se nebi veselila, tako sem pa vsaj malo vesela in vsaj kake tri dni se počutim nosečo
.
in te operacije so bile zeloooo zeloooo grozne. Pri spodnjih so mi vp rvi spahnili celjust in posledicno je prislo do poskodbe celjustnega sklepa. V drugo so mi poskodovali jezicni ziveci, zato sem na desni jezika zdaj brez obcutka, okusa. Zdaj zadnje 3 leta se sicer vraca,ampak je se vedno napol. Pomoje imam od takrat tak strah pred zobozdravniki, da vedno ko pridem na pregled se tresem in dobim panicni napad. Brez anestezije se sploh vec ne usedem na stol. Ceprov je vcasih bolj nadlezna kot ce bi mi na hitro povrtala, pa vseeno, me tako skominja ko cutim da mi po zobu vrta.
.
Dobr fora ja! Le iz teorije, jo je treba v prakso spravit.
. Kako smo preusmerile pozornost? Kako smo se zamotile?
S stola bom padla od smeha.
, sem se odločila ohranit optimizem. Bom pa poskušala podelati na svoji psihi, ne vem še kako, ampak bom. Čim manj interneta, čim manj razmišljanja o tem in