savanah
|
ojla punce, se spet malo javljam...spet se probavam mal odklopit, in ne brat o vseh nosečniških in nenosečniških zadevah ampak čisto ne gre...se mi pa zdi da sem se že malo popravila . sedaj čakam na UZ ki ga imam čez dobre 2 tedna, kdaj imam O me sploh ne zanima, slončkala bova takrat ko mi bo pasalo..in pika in konec! ah ja...ko bi le bilo tako lahko...ko bom pa približno teden dni pre M bom pa spet čisto nora z vsemi znaki čakala na pozitiven test ki ga ne bo...in spet jovo na novo. pismu se tole že vleče, kar sita sem že vsega. včasih mi vse tako do*izdi da si rečem da ga sploh nočem..ma grozna sem, vem. drugače pa Pia, ti kar pogumno s testom! če se ne motim je to prva runda? . ti rečem, če ne prvič, pa drugič ali tretjič, več ne bo sigurno! ampak mislim da boš že zdaj srečka. seveda držim pesti, in ti pošiljam kup za srečo pa še enega za pogum tara9, ne obupaj še. veš kaj bolje da je upanje do zadnjega, vsaj jaz sem vse do zadnjega testka zelo vesela, ker mislim da sem nosečka , ampak res prav žarim , potem pa žalost, tuga..ampak kaj to bi bilo tako ali tako tudi če se nebi veselila, tako sem pa vsaj malo vesela in vsaj kake tri dni se počutim nosečo pust, ma nevem, jaz se ga niti ne veselim. tudi glede na to da sem nora na sladkarije, na krofe niti nisem...tudi našemit se ne mislim, ker nimam nobene ideje. da sem pa kar nekaj na pol pa ne bom! . sva pa šla z dragim lansko leto na eno mini zabavico, pa mi ni bilo nekaj uaaau. no zdaj bom pa utihnila, me dolgo ni potem se pa kar razpišem . UŽIVAJTE
|