Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Hvala...res upam, da bo v ponedeljek vse ok, če ne bo...ja, bo treba spet čakat. Pravijo, da se vse zgodi z razlogom, ne? Upajmo, da je res tako in da se bo "splačalo"
mislim, da greš lahko sama. zadnjič je bil moj zraven, ampak ni ničesar podpisoval. tokrat ga bom poslala po opravkih
. strašno sem vesela za njo, a globoko v sebi si mislim, da bi lahko bila jaz na njenem mestu. če bi šlo vse po načrtih... če bi že prvič... sej veš kako je to
Boš videla odnos v MB,...se ne da primerjati. To je kot dan in noč, četudi imajo v MB slab dan, so še vedno bolj prijazni kot uni ***, ko je imel "dober" dan. Res ga nočem več videti in ko samo pomislim, da se konec koncev igra z našimi življenji me kar zmrazi.
srečno upam da pridelaš čimveč foliklov in pa da bojo lepi in polni
Drži se!
trajala le 2 dni. V petek je bila le sled krvavitve, v soboto malo močnejša, v nedeljo pa še komaj malo
. Se je še kateri to zgodilo? Je pa res da sem ta mesec pila krvomočnico, ampak učinek naj bi bil ravno obraten kaj ne? Šibka menstruacija naj bi pomenila tanjšo sluznico.... Klomifen sem pila kar dolgo, a stanjšanje sluznice se ni bi zgodilo tako na hitro, ampak postopoma, kaj ne? Res ne razumem kaj se dogaja
in kaj zdaj neboš imela ET,boš imela samo punkcijo..kaj pa potem kako to sploh gre nimam pojma