Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
mi je G predpisala Dabroston za sporženje M ter nato klomifen. Ker nisem reagirala na klomifen prvi cikel, sem počakala do 45 dneva cikla, naredila N test, ki je bil negativen in si sporžila M z Dabrostonom, kot dogovorjeno z G. Ko je M prišla sem zopet jemala klomifen, višjo dozo ,a učinek je bil podoben, ni bilo O, M sem si sprožila z Dabrostonom po cca 40 dnevih. Potem sem bila napotena v neplodnostno, kjer sem dobila metformin in opravila sem hormonske teste (vse pb) ter HSG. Moški vzrok izključen.
Skratka, kličem G, ki je ni in je na dopustu. Test N je bil danes zjutraj po pričakovanjih negativen, saj nisem imela O že od lanskega poletja. 
. Sem pa tudi jaz prejnšji mesec dobila Femaro, zanosila, vendar je veselje trajalo le par dni. Zdaj pavziram malo, potem pa dalje. Držim pesti, da bo tudi pri tebi Femara delovala. In mimogrede, sluznica ob femari je bila 10mm (prvič v življenju pomoje
.)