Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, da grem lahko za vikend v toplice.
. Po drugi strani se pa tolažim, da je mogoče boljše malo kasneje. Oktobra začnem z zaključnim letnikom magisterija in bom imela do januarja predavanja, če ne bom mami marca, ampak aprila, bom pa lažje diplomsko nalogo zagovarjala preden pride
. Pa ta vikend grem na poroko in si bom lahko mirne vesti privoščila kozarček šampanjca ali dva. Kako je že tisto? Če ti da življenje limone si naredi limonado

. Zdaj moram pa nekaj pripravit za mojega
.
PRIČAKUJEMO:
, mamica deklicam, _pika_, zvončica88
Jaz sem v zadnjem mesecu obupala, da nama sploh uspe, sem bila zelo pesimistična. Bila sem prepričana, da ni nič. Nisem iskala znakcev in se je zgodilo. Resnično se je treba sprostit in odmislit vse znakce. Sedaj je poletje, se zaposli z drugimi aktivnostmi, boš videla, da bo bolje. Saj vem da je lahko govoriti in težko narediti, a pomaga. Boste pa z morja vse prišle 2v1.
. Vam kar zavidam tistim, ki ste dobile