Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...jaz sem vsa tečna če mi samo par dni zamuja...upam da bo kmalu prišla in potem zagledaš en lep plusek

. Bomo videli koncev meseca Kako bo s tem.
čestitke!!! čim manj slabosti in nosečniških tegob ter da bi šlo do konca brez težav in zapletov. jaz nimam sreče, bruham kot vidra, tudi prvič sem... :/ 7 mesecev cele dneve /: upam, da bo tokrat kaj boljše. noro lep seznamček imate ta mesec! prav vesela sem!
...da bo ja potekalo lepo do konca, nazadnje sem imela 8 t prazno GV... držim pesti!!! vsem ki še niste ugledale plusek, dejmo!!!!! da bo čimveč
V glavnem KRASNO je videt seznam ta mesec!! Srčno upam, da bo tako še naprej!! Vsem skupaj (in kar sebi tudi
) pošiljam en velik
K sreči vsaj izcedki niso zaradi kakega bližajočega splava ampak le zato ker je maternični vrat razdražen.
. Vsem, ki pa ste dočakale ta mesec
v septembru.
Tako da me morate odstraniti iz seznama nosečk. Saj bi še kaj napisala, pa nimam besed ...