Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ni bilo
iz tega... Tako da ja, vztrajaj, ko ne bo več klomifena, se boš spet počutila bolje. 
in en veliik koš pozitivnih misli. Enkrat mi je rekla ena gospa, ki je po dolgih letih borbe v dobrih treh letih postala mami štirim otročičkom rekla, da jih je tako dolgo čakala, ker ji je usoda izbirala najlepše in najbolj pridne otroke. Enkrat bo ves trud poplačan in takrat boš najsrečnejša mamica na svetu. Vse bomo najsrečnejše mamice na svetu
Tako da kar pogumno. Če ne poskusiš, ti je lahko žal...
po koncu jemanja tabletk, zato si niti priblizno ne znam predstavljati kaj dozivljate ko vam ze v kar nekaj poskusih ni uspelo pridit do
sem pa ze od vedno govorila da me bog ne more bolj kaznovati kot pa s tem da ne bom mogla imeti svojih otrok. Zelim vsem da cimprej docakamo ta veseli trenutek ogromnih trebuhov...
, pa mi je žal, da sva se samo spogledovala, da se nisva kaj bolj spogledala
. V prvo itak ponavadi ne rata, pa potem mine par mesecev, pa 9 mesecev nosečnosti, pa je takoj leto do dve okoli.