|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   histeričen jok
19.9.2005 23:54:33   
m_m
Od kod pride? Ponavadi popoldan, nikoli ko je naspana. Lahko jo držim v naročju, lahko pase kravice, lahko jo objemam, ji dajem igrače, dudo... nič ne pomaga. Včasih če ji pokažem kaj novega, utihne in gleda par sekund. Če jo dvignem in nosim, tak da gleda okol, je tiho. Takrat sem prepričana, da ve kaj naredit, da bi jo nosla okol, da je že mal razcrtana. Sam včasih pa tut takrat joka. Sem že pomislila da bi lahko bli krči. Za krče je mal pozno, ker jih že neki cajta ni. Bi lahk prišli nazaj? SAm ne joka vedno ob istem času pa ni isti jok. Sem ji pa ravno nocoj opazla da ji raste drugi zobek. Prvi je pokukal 1 teden nazaj. A je možno da to boli tak po rundah, in da se zvečer nabere bolečin, da se je neda potolačit, in zaspi šele ko jo jok tuk zmatra?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   histeričen jok
20.9.2005 0:10:57   
Anonimen
Naš Nejc tudi histerično joče že enih par dni sedaj. Res je, da je tudi on dobil dva zobka, a mislim, da je tudi krivo vreme in polna luna. Oboje skupaj je huda kombinacija. Pri nas se to dogaja okoli 18., 19. ure, ko ga dam spat. Histerično joče, vstaja v sedeči položaj in noče zaspati. Zaspan pa tako, da niti gledati ne more več.

Se tolažim, da bo kmalu minilo.

(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   histeričen jok
20.9.2005 0:30:52   
m_m
Ojej, najraj bi jokala z njo če bi ji to kej pomagal. A če so to zobki, a bo jokala, jo bo bolelo, dokler ji čisto ne zrasteta? Ker oba že kukata ven in s prstom se da preverit da sta precej ostra.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   histeričen jok
20.9.2005 9:44:34   
taška30
Ha, mi smo najbrž svetovni prvaki v histeričnem dretju. Ampak pri nas sigurno niso zobki, temveč le tečnoba ko je zaspana. Parkrat na dan, pred vsakim spanjem. Nekje sem brala, da so nekateri otročki pač taki, da se morajo pred spanjem malo zdreti, da sprostijo napetost v sebi
Jaz sem se že navadila. Včeraj zvečer je tako tulila, da ima danes kar malo hripav glasek Tudi naša se v rokah dere naprej, dokler res ne omaga in zaspi. Jaz jo vedno malo vzamem v naročje, da se počuti varno, čeprav joka tud v naročju in se me otepa, malo pa jo tudi pustim na postelji jokati i ji dajem dudo. Da ji pojem in prigovarjam, nima smisla, ker me 100x preglasi, pa vseeno to počnem.
Kaj čmo, enkrat bo boljše...
Lp

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   histeričen jok
20.9.2005 21:41:01   
bobek05
Pa sem mislila, da je samo naš tak, zdaj pa vidim, da očitno razhaja kar neka epidemija tuljenja (sem jaz tudi odprla temo na to tuljenje v Novorojenček, Dojenček)

Upam, da bo minilo.. Pri nas pa ziher še niso zobki, krči pa tudi mislil, da niso - jok ni isti

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   histeričen jok
20.9.2005 23:35:46   
NIN@
Pomoje vse skup na naše minije vpliva najbolj pa vreme! Pa sej je za **** nikamor ne moreš. Pa baje nas mokra jesen čaka pa mrzla zima!! Naš mali je tudi na momente nemogoč pa jokast sam teško ugotovim kaj mu ne paše No fejs histerično pa morem priznat še pa ni še jokal, za enkrat sam se nikol prevč ne smem hvalit ker ponavadi se mi kr hitro vrne

lp
nin@

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?