Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pa je lahko samo + ali - to je to...odvisno je koliko hormona proizvaja tvoje telo
ne vem,zakaj se moje telo tako grdo igra z mano.Počutim se,kot da nateguje sebe in še vse tu gor vas.Sem pa poslala chocolatecake sliko testov,ker nisem znala tu gor prilepit in je tud ona vidla črtico...tako,da...ali je nekaj bilo in šlo naprej,kar se pri pco velikokrat zgodi,saj ni podpore progesterona in se jajčece odlušči,ali pa-kot sem rekla,so hormoni vplivali na lažni test.Sem vam rekla,da ste preveč optimistične in sem vendarle imela ptav,da nekaj ni om.Žal
Na koncu ženska res sebe najbolje pozna in čuti, če nekaj ne štima... vseeno upam, da je to samo ena nepomembna krvavitev v nosečnosti. Veliko mojih kolegic jih je imelo, pa so vse donosile zdrave otročke. Se mi zdi, da zdaj je pa res čas za krvni test, ali pa kar jutri kliči G in mu povej.
.
se je danes zjutraj vlila. Pa take bolečine kot še nikoli. Sem kar razočarana.
N O V E M B E R