Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

vem za vaje in zunanji obrat. Za zunanji obrat se sigurno ne bi odločila, se mi zdi preveč nasilen do otroka, pa samo 50% možnost je, da uspe. Za vaje sem se že pozanimala. Malo je samo smotano, ko ne vem kdaj bi jih začela izvajat, ker je možnost, da se otroček še sam obrne in potem se ti lahko zaradi teh vaj spet obrne.
.
ni lepo ležala, da bi dobila 3D fotke, pa lahko grem jutri spet. Bom šla sama malo na glavo, mogoče bo pa že jutri obrnjena
. Smotano je samo, ker mi je ginekologinja rekla, da se sicer naslednji UZ naredi v 36 tednu, od takrat naprej pa ima bebica bolj malo prostora, da bi se obrnila. No, bomo videli, kako se bo odločila. V Celju imaš tudi carski rez, če je otrok v medenični vstavi.
, upam da bo vse OK in da greš čim prej domov. Najbrž pa niso to bili lažni Braxton-Hicksovimi popadki?
Sem pa že kar okorna s tem mojim trebuhom, sploh kadar se mi otroček da v kak čuden položaj, potem me vse zateguje in špika in boli, drugače pa aktiven na polno, brcika non stop, ne vem če sploh kaj spi.
. Moja še ni, pa bom jutri v 32 tednu. Zdaj delam ful enih vaj, da bi se obrnila. Zgleda imamo vse razbojnice v bušiji, hihi. Jaz tudi nimam pojma kdaj moja spi, ker je ful aktivna.