Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

zamuja. Ta mesec sem pila krvomočnico, jedla veliko zdrave hrane, oreščkov, se izogibala sladkorju, beli moki, pa manj stresa je bilo. :)
Nevem, če jo sploh še lahko pričakujem konec januarja, nimam pojma kako dolg bo cikel. Verjetno je ne pričakujem v začetku februarja. Bom pa vseeno še malo z vami klepetala
Danes me čaka ena gora likanja, tako da čimprej začnem
vrti se mi, žejna sm skoz, in veliko napetost čutim v trebuhu, menstruacijo pa ne pričakujem 13.1 tko da mislim da se bom tudi jaz kmalu selila v februar
? Ja pr men tud pride vsak mesec menstruacija, ampak mam tak šesti čut, da bom zej zej zagledala plusek ;)
pa šele slabih 10 mesecev.
.
in šele po kakšnem tednu po izostanku M, delajo test.
Saj tudi midva sva tokrat imela le eno šanso, saj v dnevih pred O nisva mogla, ker smo bili na obiskih pri sorodnikih in sva spala v sobi z malima. Upam pa, da sva ravno tisti dan, ko smo se vrnili domov, še ujela O. Stiskam pestke še zate.