Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Kakorkoli naj se srečno razpletne čez par dni
).... No ja če pa je šele zdej prišlo do O tolk pozno od testa pol je šansa da smo naredili samo če so ble semečice ok in čakale
(sem ležala še 1 uro po odnosu in rito v luftu)
Upam, da ti morebitna nosečnost ne predstavlja problem.
) takoj nastavila na Pregnancy mode. Saj veš, da si uradno nosečka od prvega dne zadnje menstruacije. Torej ti tedni že tečejo... Si že prebrala, kaj se dogaja v tvojem telesu ta teden?
Najprej zjutraj sveže stisnjen pomarančni sok. Za zajtrk polnozrnta žemljica s sirom. Za malico lososa na žaru s solato. Vmes belo kavo in pomarančni sok. In sedaj goro napolitank. Pa še bi lahko jedla...
.
. Pa tako se trudim bit pridna, in potem cel dan gre, jem zdravo in končam dan tako. Uff ti hormoni.
pol pa kej skuhat pa pospravit
. Upam, da se po porodu vrne v prvotno stanje. Se je zraven mene tudi moj dragi malo zredil. Pa sem itak kriva jaz, ker pravi, da prej nikoli nismo toliko dobrot imeli v omari
zdelala kr hudo...
, glavnega direktorja ni bilo zraven. Me je pa tehnični direktor zasliševal 100/h. Imam očitno zaveznika pri njih, ker se je vodja laboratorija velikokrat zavzel zame. Glede jezikov sem povedala po pravici a sem znala celo odgovrjat. Resda bolj po domače, a je videl da ga zastopim in nekako znam odgovorit.