ela23
|
Hehe, sem vas pa res razdražila s tole nutelo. leilani, recept: http://www.nigella.com/recipes/view/nutella-cheesecake Jaz dam v testo malo več masla, ker se mi enkrat ni strdil in nočem več tvegat. Namesto kremnega sira uporabim kar Philadelphio. Midva sva bila kar pridna včeraj, manjka že pol tortice. Pa dober tek! Sicer pa ve skrivate nutelo pred otroki, jaz jo pa sama pred sabo. Če je, jo pojem. Magari z žlico! Tako da jo sedaj kupim samo ob ekstra priložnostih. Neza007, midva tudi ne praznujeva valentinovega, gregorjevo pa - ampak samo z majhnimi pozornostmi. Na ta račun me, recimo, v nedeljo čaka izlet na morje. Pa možiček mi je prvič pripravil penečo kopel. Me je res presenetil, ker prav romantičen drugače ni. polhek in chocholatecake, držim pesti, da slabost ne bo prav dolgo trajala. Preden sem prvič zanosila, sem vsakič, ko je katera pojamrala, da ji je slabo, pomislila: "joooj, kaj bi dala za tako slabost. Jaz se ne bom nič pritoževala, še vesela bom, ko bom bruhala." Ja, baje! Trpela sem cele 4 mesece in še sedaj jamram, ko se spomnim na to! radenska, 8 mesecev je dopolnil nekaj dni nazaj. Tudi naš fantič je čez dan strašno priden, ponoči je pa norišnica. Čez dan se ves čas smeje, tako da nama nihče ne verjame, kakšne zganja ponoči. Punce, želim vam prijeten sončen dan. Jaz grem danes popoldne na dekliščino. Res se je veselim, ker za tako dolgo brez malčka nisem šla še nikamor. Mislim, da se bomo imele super.
|