Tara9
|
Oj, ste se spet načvekale, ne vem če sem si vse zapomnila . Vsekakor sem si čudovito dojenčico melanie, je že prava deklica. Dimenzije so dokaj podobne moji punci, sem imela v podobnem času prejšnji pregled. Bova imeli konkretni babnici , pa saj prav, naj bosta zdravi. Glede kilogramčkov sem te pa prehitela, sem na plus 14, ampak mi je z gibanjem in drugačno prehrano (totalno odrekanje sladkarij) uspelo, da se v zadnjem tednu nisem redila. Bom probala bit pridna do konca . Če pa tako pašejo sladkarije, noro, noro. Čokoladka jaz te čisto razumem, tudi sama sem šla na prvi pregled samoplačniško, ker sem želela vedeti, da je vse na svojem mestu, torej v maternici. Videla se je samo GV, ampak mene je definitivno pomirilo in sem lažje živela potem. Tako da srečno opravi in upam, da boš potem lažje zadihala, ker je itak vse superca boš videla. Tvoje detece je itak mali čudež, ki ti bo konec leta lepšal življenje. Spomladansko čiščenje ste nekaj omenjale...., jaz sem tudi malo začela, ker kmalu ne bo več časa. Sicer dragi opravi večino, ker misli, da sama ne morem nič, jaz se pa pustim malo razvajati . No za zdaj sva okna spucala, danes gremo dalje. Tudi omare spucam vsako leto, ampak letos ne vem kakšno bo moje telo po porodu in v katere cunje bom sploh zlezla . Nič, zaključujem počasi. Še kavo posrkam in pičim na sprehod. Lep dan vam želim
|