Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otroške superge z lučko 31.3.2015 20:53:47
|
|
|
|
Jassika
|
Najlepša hvala mateyka, ja tudi to bo prišlo v poštev, če ne najdem tako velike številke.
|
|
|
|
|
RE: otroške superge z lučko 1.4.2015 7:35:23
|
|
|
|
jancika83
|
Če misliš tiste, ki se jim zasveti podplat, ko stopijo, sem jih videla kakšnih 14 dni nazaj v Sport 2000, pa mislim da tudi številke preko 30. Preveri
|
|
|
|
|
RE: otroške superge z lučko 1.4.2015 8:01:49
|
|
|
|
jaz_sem_jaz
|
Pred kratkim so jih imeli v Hofru, zelo poceni, okrog 12 eur. Mi smo jih imeli tudi od ene druge firme, moram se spomnit, katere.
|
|
|
|
|
RE: otroške superge z lučko 1.4.2015 19:02:06
|
|
|
|
Jassika
|
Super hvala jancika in jaz sem jaz. Bom pogledala še v sport 2000.
|
|
|
|
|
RE: otroške superge z lučko 4.4.2015 15:51:32
|
|
|
|
Stanislava_
|
Mogoče pogledaš na bolho? Ene smo kupili v Cicibanu, in so k sreči ostale edine v kolekciji, ker so mi bile grozne (otroku pa itak zelo všeč).
|
|
|
RE: otroške superge z lučko 4.4.2015 20:16:03
|
|
|
|
Jassika
|
Hvala Stanislava. ja tudi bilho sem pregledala, ampak tako velike št. ni. Pa itak, da so otorokm všeč tiste najbolj kičaste stvari nam pa malo manj
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Dlake po prsih.
пеперутка16
Imate dlake po prsih? In kako se z njimi spopadate ... vas motijo in ali jih odstranjujete?