Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in ju3 nazaj po inekcije in štartamo :) zanima me pa kako je z delom \ službo med stimulacijo ? Meni pade glih naslednji teden nočna izmena in me zanima ali je sploh priporočljivo delat nočno ? Naj bi počivala po et nism pa slišala kako je med stimulacijo ( tolko informacij danes da sm preslišala al je pa kr zletelo iz te moje buče ) :) mi lahko kera svetuje ? Ker nimam redne zaposlitve delam prek študenta in med tem iščem redno ....ampak v naših koncih je takoooooooo težko dobiti kakršnokoli delo mi vsaj to delo nekaj dohodka prinese dokler ne najdem rednega :) vglavnem me je mau strah da me bo odslovil ce ne pridm v nočno :) kaj ve mislite ? Sicer mi je zdaj ta moja bebica prioriteta ampak nekaj malega na mesec vsaj kapne da ne krije vsega partner - bi imela slabo vest :)