Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ne vem če je vreme, ali ga kaj mantra
Od kod je zdaj postal tak kričač? 1 min se smeji, že naslednjo pa tuli.. Brez razloga!!! 
. Potem pa še nonstop poliva. To se res bolj intenzivno vleče od sobote, tako da upam, da bo jutri boljše vreme in malo miru v bajti.
Meni ni več nič jasno.. Mogoče pa je res samo vreme ali pa luna... Karkoli že je upam, do bo hitro mimo..
.
. Potem se je mož trudil, da bi ga uspaval.Pri ginekologu sem ga še ful hvalila, kako je zadnje čase priden. (Mimogrede - moji G sem teden po porodu poslala slikico mojega sinčka. Ko me je danes poklicala v ordinacijo mi je s prstom pokazala na polico, kamor je dala mojega princa...meni je kar srček poskočil
.)
glasno pogovarjala..no ta mali je nekam nezadovoljno cvilil in jokcal. Takoj sem ga dala na prsi in je po nekaj minutah zadovoljno zaspal. Ga odstavim, pa zopet jok in jovo na novo...
.
.