Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Vidim, da je moja G res ok, kar se tega tiče (ko sem maja prišla zaradi krvavitev (in ker se prej ni nič prijelo, čeprav nisva bila resno pri stvari, sva ali pa nisva pazila), ni nič komplicirala, takoj mi predpisala Dabroston, kontrolo, ko mi prva runda poide in če se bodo težave nadaljevale, to je bilo potem v začetku oktobra, mi predpisala novo rudno Dabrostona in 1/2 klomifena (ki ga sploh nisem jemala nato, ker sem v tekočem ciklsu zamudial dneve) in mi rekla, da moram januarja priti nazaj na hormonske teste, on pa na spermiogram, če se ne prime do takrat).
meni počasi že vse "v vodo pada"
na in ravno danes je prišla pošta da imam čez 1leto kontrolo
vredu in zdrave, ostalo bomo že nekako... Ime še ni čisto dorečeno, bo verjetno treba najt nek kompromis...bomo videli
.
, dva pa krajša nekje 27 oz. 28 dni.