Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
tko, da se mi vse zamakne, ker test bom delala šele 2 tedna po zadnjih teh čutnih znakih, če se prej ne ulije. Me pa skos špika spodi, sem že pomislila, da kakšno vnetje, sam nimam ne izcedka, ne vonja ne nič, tko, da tut nism pametna. Me pa bradavice noro bolijo. Je pa tudi pri meni 28 dan sam sem tudi imela cikle različno dolge
Kdaj nameravaš delat test? Ima katera izkušnje s testi first sign?
pomoje, da ga pred neslednjim torkom nebom, sem imela zdaj zadnja dva cikla na 36,37 dni, tko, da nisem pametna. In ker me je tko čudno špikalo upa, da mi rata, da ne zapravljam denarja prezgodi
Upam vsaj, da se mi ulije,če že nismo nič pridelali, čeprav imam malo upanja, ker sva bla premal pridna.

. Če ne pa grem verjetno po tistega v Muller
prikažite se že
, aja pa se nekaj me zanima sicer cisto izven teme ce je mogoce kera mela podobno situacijo, namrec ze par dni ko zjutraj vstanem si obrisem nos (nisem ravno prehlajena) in opazim na robcku kri...kaj naj bi to pomenilo? kot pravim si nosa ne brisem sploh cez dan saj niti nisem prehlajena, da bi lahko to bil vzrok za krvavitev, ce je mela mogoce katera podobno izkusnjo?