Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Taroma, tudi jaz sem imela že neštetokrat vse znake. Še posebej izrazite v prvih parih mesecih, ko sva se odločila za naraščaj. Kasneje sem se malo umirila in si mislim popolnoma enako kot Allstar. Kakšni znaki nekaj, če pa še ni dovolj hormona niti za najobčutljivejše teste! Kakšen mesec lahko odmislim bolj, kakšen mesec manj. Ta mesec je na žalost slednje. Verjetno zato, ker sem v kratkem zvedela, da so tri bližnje prijateljice noseče, 2 sta pa rodili.
prišla/neprišla kasneje. Test bom delala 16., če bom le zdržala do takrat.

MAREC
Allstar
, bi pa vzela če ponudi in bi bil spol enak. Pa še to je, če ima sestra otroka poletnega in ti potem zimskega, si tudi nimaš s tem kaj početi.
če prej ne priteče seveda. Mene je v nedeljo malo bolela glava sam ni blo krize, tko taka teška je bila , nism niti tableta vzela, ponavad mam take migrene, da je za umret. No zdej je že skor 10 dni mir, saj nekaj, sm mela zadnič 2x v enem tednu, sem mislila, da me bo pobral. Sm bla pa totalno brez energije, kot cunja, ma taka sem bla k sm bla noseča na začetku. Itak to še ne morej bot te zanki, tko, da mi ni jasno od kje. Psiha ni, ker sem se res odklopila...