Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pa ni in ni slo potem pa je prislo vmes se zdravljenje zato sva se odlocila da bova sedaj pocasi spet zacela delati na tem in upam da nama do jeseni rata skratka tokrat si bom vse poiskusala vzeti cim manj stresno saj je res da sva oba se mlada in da se mi se kaksnih par mesecev ne bo poznalo :)

priti prej kot ponavadi...
super, da si se spet oglasila med nami, jaz se te spomnim par mesecev nazaj. Upam,mda je bilo zdravljenje uspešno in da bo zdaj kmalu prišel tudi plusek. Držim pesti
vceraj je bila vidna ciiisto rahla crtica (torej negativen), danes pa niti te mini crtice ni bilo - cista belina.
. V ponedeljek mam UZ prsi in potem konec meseca se PAP bris in potem sem koncno zakljucila z vsem tem. Vsaj upam. Se vedno pa pridno navijam za vas in upam, da bo tale ceprav kratek seznam, cel zelen.
MAJ
Allstar, 8. krog, 0 otrok