Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
držim pesti!

.
glede na moje kratke cikle (27, vcasih celo 28 dni) bi morala O nastopiti danes, torej bi bil vceraj ali en dan prej zeloo pozitiven test. Pa nic. Ali sva jo ze zamudila, ker sem prepozno mogoce zacela ali pa se pride. Upam, da je druga opcija prava
in je ne bom mela redne. Ze prej sem mela na vec kot 30 dni, tako da zdaj bom ziher mela celo zmesnjavo. Edino kar upam je, da je ne bom dobila okoli poroke, ker si resnicno ne zelim se s tem ukvarjat na porocni dan avgusta. Ampak z mojo sreco bo ziher takrat pricurljala.
Poleg tega pa vem, da imam na desnem jajcniku cisto, ki je bila na zadnjem UZ velika 6 cm, tako da tole zagotovo ne bo pomagalo k rednim ciklom. Grem junija spet k tej ginekologinji, ko pridejo rezultati brisa pa mi bo takrat povedala, ce rabim it na kak postopek zaradi te ciste ali ne. Glede na to, da ne nameravam zanosit, upam da ne bo treba, ker nimam nobene zelje po bolnici in zdravnikih. Za letos je blo dovolj.
vsaki drugi dan, skozi ves cikel, se ne more nobena O zamuditi, pa ravno težko delo to menda ni, ne za nas, za naše partnerje pa verjetno še malo manj
.