Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
kupujem jih na ebayu, ves koliko cenejsi so!!! 60kom sem dobila za 10eur, zraven je bilo se 20 nosecniskih. Res se splaca, naroci si, ce imas moznost. Ce pa je nimas pa ti lahko tudi jaz narocim, da ne bos teh tadragih tu kupovala.
se ga pri nas res ne dobi, tudi to bi jaz na ebayu kupila. Pomoje bom konec sepembra (po placi
...malce mi zadnje dni na bed tolce..kr nekaj vse skupaj...
jaz sem takrat forum samo brala ampak se te spomnim.
se je takoj prijelo in je vse potekalo gladko, sem pa tekom nosečnosti imela neke preiskave, katere so mi podale diagnozo, zaradi katere imam povečane možnosti za ss in tudi za nekatere kromosomske nepravilnosti pri plodu. Tako, da sem tudi nekak psihično že pripravljena, če bi me ss kdaj doletel (točno vem kje je razlog) tudi precej hitro po prvi punčki zdaj delava na drugem, ravno zaradi kakih komplikacij, ki se s starostjo matere lahko še povečujejo, sama pa sem še precej mlada (24) in s partnerjem si zelo želiva imeti še (vsaj) enega bejbija
ima pa po mojem definitivno veliko vlogo pri ssjih tudi vse našteto, kar si napisala Veronique.
se mi je danes vlila.
Damus! Jaz sem je bila tudi takrat tako vesela, da sem imela cel dan polepsan
. Resno verjamem, da bomo kmalu vse na njihovem mestu
testkanja