Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in ze izgubljam upanje, ker imam neko butasto predstavo, da, ko bo, ziher nebo teh 'tipicnih'znakov menstruacije (ne vem od kje mi to)
..vcasih si prav zelim kaksen drugacen znak, ga iscem, da mi vlije upanje pa ga zal ne opazim:/..ah ja, bo ze ob svojem casu sicer pa se je teden dni do testkanja..vsem en pozdravcek in drzim pesti za vse vas
čeprav nimam ravno dobrega filinga, da bo
.
Kaj pa, če si ga prehitro delala? 30.9. bi morala dobiti M, kajne? A se nismo zmenile, da bo konec seznama zelen??
mislim, da se mi je tokrat cikel podaljšal in vprašanje kdaj jo lahko pričakujem. Sem pa malo pomirjena, ker imam 7.10.2016 ginekologa. Predvidevam, da mi bo predpisala klomifen, ker mi je pred časoma rekla, da če se odločim za nosečnost, bomo ovulacijo vzpodbujali, ker sem prvič zanosila s klomifenom in to po 2 letih
prav vsaki izmed vas!!!!Mi še vedno ne dojemamo, zato pa sem v mislih še vedno z vami in upam prav za vsako.