|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razočarana nad Lj. porodnišnico
26.9.2005 12:42:02   
spella
Sam porod je potekal hitro in brez zapletov. Poleg moža je bila skoraj ves čas ob meni študentka, ki je bla tako prestrašena...da cel porod niti ust ni odprla user posted image . Skritizirala bi pa zdravnico, ki me je prišla šivat...krava na kvadrat. Ta user posted image  babji je bil tako grob in brez občutka, da bi jo lahko kr v glavo brcnla, če mi nog nebi zvezaliuser posted image . To šivanje je blo zame 100X hujše kot porod. Tisto inekcijo za umrtvičenje je tko na konjsk not zabodla... da me je skorej en metr v luft vrgl. Pa nč ni prijela...ona pa kr gremo šivatuser posted image . Res da je bla ura pet zjutraj...ampak mal več občutka bi pa vseen lahko pokazala, tud če se ji je mudilo domov.

Drugo kritiko pa si zaslužijo sestre na oddelku Cuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sploh tiste nočne. Otrok tuli od lakote, mleka še ni, ona pa ne more prinest dva požirka glukoze za user posted image . Sej sam tolk, da se potolaži...sama sem velik pristaš dojenja...samo če mleka ni...ne moreš pustit otroka stradat. Da ne omenim tega, da nočejo previti otroka ponoči, če je pokakanuser posted image . So rekle, da je blato sterilnouser posted image . Ma nej ma ona mokre hlače celo noč na rit. Jaz sem pol stvar vzela kr v svoje roke...in sama previla...kljub temu, da sam smeš previjat šele tretji danuser posted image . Jaz sem komaj čakala, da lahko sama previjam in ne na uro....otrok je ravno zaspi...pa pridejo (na stežaj odprejo okna) slečejo, do nagega otroka in ga umijejo. Mislm halooo? Da ne govorim, da z otroki dalajo kot s štrucami...jih premetavajo levo in desno....sej s svojimi sigurno nebi tako delale. Delam v vrtcu...tako, da sem navajena že vsega hudega...ampak nas bi kakšen starš že tožu, če bi vidu, da z njegovim otrokom tako grdo delamo.

Rodila sem 8.9....na forumu sem brala, da v zadnjem obdobju ni zmanjkalo povijalnih, tetra majčk, brisač in spalnih srajc....no jaz sem naletela ravno na vikend...ko je zmanjkalo vseuser posted image . Smo še s plenicami šparaliuser posted image . Tiste spodnje hlače jim je pa tud težko prinest ene viškauser posted image .

Od vseh sester je bila porijazna samo ena (ne vem kako lahko dela med drugo drhaljouser posted image ), nad zdravnicami in pediatri in fizioterapevtko pa ni nmam nobenih pripomb ampak kvečjemu pohvaleuser posted image user posted image user posted image . Kar smo pa v Sloveniji itaq že navajeni...odpustnico čakaš tudi do tri ure in poluser posted image .

Mi je kr mal laži, ko sem mela kam za spluvat tale oddelek Cuser posted image .

Lp Špela
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Razočarana nad Lj. porodnišnico
26.9.2005 14:51:36   
muki1
Kako to, da šele tretji dan lahko sama previjaš otroka? Pri nas v Murski pa ga moraš že dan po porodu že sam previjat, meni bi prav pasalo, ko bi mi ga tri dni druge previjale, sem cela skup zašita komaj stala in sem morala ponoči in čez dan sama previjati, pa lesena sem bila ko lipov bogec....

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Razočarana nad Lj. porodnišnico
26.9.2005 14:59:59   
Primoza
Šivanje je tudi malo odvisno od sreče. Drugače smo bili mi nad tretiranjem čisto zadovoljni, še posebno drugič, ko ni bilo kakega drena.

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Razočarana nad Lj. porodnišnico
26.9.2005 15:17:17   
artista7
no da se še jaz malo pridušam čez LJ porodnišnico.. sicer izkušnja ni moja, to se je zgodilo ženi od partnerjevega sodelavca.. mali je bil 4 kile težek ko se je rodil je bilo 100 enih komplikacij pa nben ni mrdnil; rodila je poleti in ker je skromna punca ni dosti jamrala..in to je kao pomenilo, da se ji ni treba bilo posvetiti, ker je pač bilo poletje in je bilo večino doktorjev na dopustu.. na koncu je bilo tako, da je bila čist raztrgana in povsem slabotna.. njen mož je skoraj ponorel.. In na koncu sta izjavila oba, da je bilo težje kot prvič, ko je rodila dvojčka..
Tudi med drugim; kolegica dela kot medicinska sestra in je tudi imela prakso v NM porodnišnici- baje je tam zdravnik tako šival eno revico, kot da sploh ni človek ampak en kos usnja ali mesa.. Kolegica je rekla, da bi bilo najprej treba njega nekam poslati..da je mesar ne pa doktor.. samo oni so zdravniki- vsemogočni-oni ohranijo službo in plačo ne glede na to, kako delajo.. na žalost..
Upam da si vsaj zdaj v redu..user posted image

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Razočarana nad Lj. porodnišnico
26.9.2005 16:28:30   
tasa74
sem se pa nekaj naučila.

da če sem v porodnišnici šparala jezik, sem trpela jaz in tamal

so me sicer sestre postrani gledale 8dol mi visi za njih9,, ampak sem pa imela vse.

zato punce ne šparajte jezika če vam kaj ni prav

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Razočarana nad Lj. porodnišnico
26.9.2005 17:36:45   
piščanc
veliko se res ni spremenilo, 4 leta nazaj, če se spomnim - Tjaša je skor sama ven padla, babca je komaj na koncu prišla in vsa panična rokavice gor dajala. še dobro, da je bil mož zraven, ker drugače ne vem kdo bi se drl, da naj pride
na oddelku so takrat takoj prinesli adapt. mleko, jaz pa polne dojke, samo ven ni šlo, Tjaša pa zaspanc...

no spet zahvala eni prijazni sestri, da je ponoči pripeljala zdravnico (kar ni praksa) in mi omogočila normalno dojenje

druga izkušnja v Trbovljah je bila tako drugačna, da jih lahko sammo od srca pohvalim - če bi rodila v Lj, Žigca najbrž ne bi bilo z nami

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu tasa74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?