Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Zdaj pa so se posledice poroda skoraj pozdravile, dojim ne več, hormoni so se umirili, deklici končno malo več spita in želja po
je iz meseca v mesec večja...
vse okoli mene so nosece, razen mene. In potem bi imele se tu nekje pdp in vsakic, ko katero vidim si predstavljam kako nekako bi jaz izgledala
sploh ne morem nehat razmisljat o tem. Vem, da mi to trenutno ne koristi ampak si ne morem pomagat.
tudi jaz sem bila do dveh tednov nazaj v enaki situaciji.. Vse moje avgustovke 2014 in druge prijateljice, ki so si to želele (in nekaj takih, ki si tega niso želele) so noseče ali ravno pred kratkim rodile, pri nama pa ni in ni bilo pluska. Sedaj ko je, pa toliko problemov, da me je vsak dan strah, če se bo srečno izšlo.
že v januarju
), FS ob petih popoldne negativen (če pogledaš s povečevalnim je tam neka senca), BC včeraj vidno pozitiven (a ne močan). Da se ti zmeša. Zamuja pa M zagotovo, ker delam ovulacijske in je točno 16 dni od viška do M.
bo pac treba v nove boje.