Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Danes je 25. dan v ciklu, jutri zjutraj bi rada naredila test. Tisti iz Mullerja baje pove že nekaj dni pred M, ste rekle? Joj, sploh ne vem, če bi ga naredila, ali počakala do nedelje, še nekaj dni upanja... Sem si rekla, da tokrat bom pa res počakala, in če bo zamujala šele naredila test. Pa ne morem!!

Prejšnji mesec sta mi Annaa in Jetkarmak zatrdili, da mi bo test pokazal nosečnost že po enem tednu oz. 10 dneh od ovulacije. Zdaj pa sploh ne vem, kaj naj!
? Si potem naredila test, ali "neupaš"? Koliko si pa stara? Sej se bo še kakšna javla, ki načrtuje :)
sej ce mas spolne odnose na dva dni to itak ni pomemben ovulacijski testi so bolj za "seks lenivce"
. Tako ali tako imava odnose na tri dni recimo, ta mesec se bom opremila še z testi, da bom točno vedela kdaj jo imam, in ziher nama bo uspelo!