|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   "POSTELJA NA OMARI"
29.9.2005 13:29:19   
Natasa-6
Zanima me, če ima katera doma za svojega otroka posteljo, ki je na omari, do nje pa se pride po stopnicah, ki so v bistvu predali. A se vam obnese? In kje se jo da dobiti? Koliko naj bi bil otrok star za tako posteljo?
Hvala za vsak odgovor!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: "POSTELJA NA OMARI"
29.9.2005 13:34:26   
KIRA
tako pohištvo ima podjetje izi-mobili. najbrž misliš to. si jo mogoče videla v DM-ovi nagradni igri?? jaz imam mere pa cene doma, če te zanima..
Lp

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: "POSTELJA NA OMARI"
29.9.2005 13:37:46   
Anonimen
ja, Izi-mobili ima imenuje se Mali princ in mislim, da je kar drago. jaz imam nekaj podobnega v mislih, ko bo malo večja, samo da bo to moj sam naredil.

(odgovor članu Natasa-6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: "POSTELJA NA OMARI"
29.9.2005 14:28:57   
ma-ja
Jaz imam neko podobno varianto (Mali princ v Rutarju) samo z navadno lojtrico, ker drugače ni šlo. Spodaj pod sinovo posteljo so lahko omare, vendar imamo kar naložene igrače, ker ima sestrica posteljo pomaknjeno malo pod sinovo (prostorska stiska). V planu pa imam dokupiti omare za spodaj.
Kako se obnese? Pri nas super. Postelja ni tako visoka, sploh pa je opcija s predali ob strani še bolj fajn. Edino zraven moraš naročiti še ograjico ob postelji za vsak slučaj. Nejc pa je bil star še ne 4 leta, ko je dobil to posteljo.

_____________________________

(1.3.2006)ITM 23,9, Teža 65,3 kg.
(8.3.2006)ITM 23,2; teža 63,5 kg.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: "POSTELJA NA OMARI"
29.9.2005 14:31:37   
ma-ja
Aja, pa še to. Cenovno res ni najbolj poceni, vendar je kvaliteta zelo dobra. Moja dva delata prevale čez tiste ograjice in se gor obešata, skačeta po posteljah... in se še nič ne pozna. Tako da res priporočam!!

_____________________________

(1.3.2006)ITM 23,9, Teža 65,3 kg.
(8.3.2006)ITM 23,2; teža 63,5 kg.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: "POSTELJA NA OMARI"
29.9.2005 16:20:10   
KODA
Tudi pri nas imamo nekaj takega v mislih.Tukaj je predvsem prostor dobro izkoriščen.user posted image

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: "POSTELJA NA OMARI"
29.9.2005 20:59:12   
pravljica
mi imamo nekaj takega home made...jaz dala idejo moj user posted image  pa jo je realiziral...stopnice so poličke (za radio, knjige ipd), dol pride pa po toboganu...zaenkrat je spodaj igralnica, čez kakšno leto bo pa spodaj postelja od user posted image
takšno posteljo ima od 4. leta...je pa malo višja od tistih kupljenih - na višini omar (enih 180 al kolk je standardna višina)
prostorsko je zakon, problem je samo, ko ji je treba vsak večer brat pravljico...jao, to me pa ubija, ker po toboganu se mi glih ni za vozit user posted image

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?