|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   minimalni standardi znanja za drugi razred
29.9.2005 15:06:12   
lenika
Prosim nujno rabim pomoč. V učnem načrtu so pri slovenščini zapisani minimalni standardi znanja za prvo triletje. Jaz pa rabim samo za 2. razred/9. Kje to lahko to dobim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: minimalni standardi znanja za drugi razred
29.9.2005 15:41:42   
Urša
Sicer sem že na pol na porodniški... pa vseeno. Pomoje so napisani v priročniku za učitelje.user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: minimalni standardi znanja za drugi razred
29.9.2005 18:46:05   
Gina
Kaj pa vem, kje bi bili, zakaj pa rabiš? Če rabiš za napisati individualizirani program za posameznega otroka, je verjetno vseeno, ali te standarde doseže ali ne. Kako npr,. naj jaz za gluhega otroka napišem, da bo dosegel cilj: se smiselno odzove na telefonski pogovor? Se ne bo nikoli. Bom pa vprašala, ker bomo itak morale še to sestavit, ko dobimo kakšno odločbo.

Drugače bi pa jaz imela pred očmi konkretnega otroka in to, kaj lahko doseže v tem letu. Tudi če rabiš za informacijo staršem ali za svojo. Saj velja to, da naj bi otroci imeli čas za cilje doseči, mar ne?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: minimalni standardi znanja za drugi razred
29.9.2005 19:43:53   
lenika
Ja Gina saj ravno v tem je problem. Kako naj jaz napišem neke minimalne standarde, ki naj bi jih otrok dosegel, če pa ima časa vsa tri leta, da cilje iz prvega triletja doseže. Ma saj bo že kako. Bom upoštevala tvoj nasvet in napisala cilje glede na to kaj naj bi dejansko ta konkretni otrok v tem šolskem letu dosegel.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?