|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ginekologinja v LJ
4.10.2005 11:07:33   
martita
Živ,

že dalj časa živim v LJ in mislim, da je skrajni čas, da si omislim G v LJ (še posebej zato, ker sem se tud jaz ta mesec pridružila klubu fosilkuser posted image ).
kake iskušnje imate z G v ZD Vič ali Rudnik??
a ima ktera za izbrano G dr. Bolha??

najlepša hvala za vse info!

LP,
martita
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ginekologinja v LJ
4.10.2005 12:00:50   
zaspanka
živjo!
jaz imam dr. Bolho in je ne bi zamnjala za nič na svetu. je res zlata ženska, ki se ti popolnoma posveti, te posluša, vsako stvar pa tu tudi parkrat razloži preden kaj naredi. res je zlata. že ko stopiš v ordinacijo te razveseli s svojo veselostjo in svojim nasmehom. Vedno! pa tudi ogromno pohval sem že slišala na njen račun. tako, da če jo lahko dobiš ne odlašaj! Sem bila pa enkrat vmes, ko sem imela težave in je bila na dopustu na viču in lahko samo rečem, da sem šla zadnjič h kakšnemu drugemu ginekologu kot je ona. to je bila pa taka groza, da se še par dni nisem pobrala od šoka. bil pa je nek tip, ki je mislil, da je vsevedni in me je skoraj zašuštral. Še dobro da sem bila tako pametna, da sem šla naslednji dan vseeno na urgenco pogledat.
no odločitev je tvoja, upam da sem ti kaj pomagala. ampak jaz dajem glas vsekakor za dr. Bolho.
pa sporoči kako si se odločila in kako si ti zadovoljna z njo.
veliko sreče ti želim.
lp

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ginekologinja v LJ
4.10.2005 12:09:33   
Mojca P.
V Dravljah je zasebna ordinacija dr. Reš, kjer so vsi zelo profesionalni. Jaz sem pri dr. Babnik Antonič in je ne bi menjala (pravzaprav je niti nisem in se zdaj v drugi nosecnosti vozim k njej iz MB). Delajo na koncesijo, vse teste opravis pri njih, so prijazni, je blizu obvoznice, parking ni problem, lekarna je 2 m stran, vsakic naredijo Uz in slikice sprintajo ali celo posljejo na mailuser posted image user posted image ...in se dosti je drugih razlogov za odlocitev gin. v tej ordinaciji. zeeelo priporocam.

Ce se odlocis: ZDr. zavod Dravlje, ul. bratov Babnik 10, 01- 5106800

Lp,
Mojcauser posted image

Za info:

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ginekologinja v LJ
4.10.2005 13:01:24   
fricka
Tudi jaz sem se preselila v Lj in sem si morala izbrati ginekologa. Z veliko sreče sem v Leonišču naletela na dr. Pušenjaka, takrat sploh nisem vedela še za njega. Na srečo, saj sem imela cr in je bil moj operater. Bila sem izredno zadovoljna. Sicer bi včasih hotela, da se več ukvarja z mojo nosečnostjo, ampak je realen človek in te zna tudi postaviti na realna tla s konkretnim odgovorom brez kompliriranja. Bereš ga lčahko na med. over. net.  Ne zamenjam ga.

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ginekologinja v LJ
6.10.2005 9:56:48   
TANTRA
No, mene pa v Dravljah niso hoteli vzeti, ker jih imajo preveč...user posted image  zato sem se odločila za odlično zdravnico v Domžalah dr. Strahovo...user posted image

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?