|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   klomifen
4.10.2005 11:50:16   
TANTRA
Punce,
sem malce v dilemi glede moje 0. Prejšnjo nedeljo sem popacala zadnji klomifen. Ema mi je rekla, da naj bi bila 0 7 dan po tbl. se pravi nedeljo-ponedeljek...Kakšne pa imate ve izkušnje z 0 po Klomifenu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: klomifen
4.10.2005 11:53:46   
emaa
najbolj pogosto je O 7.dan po zadnji tableti. Jaz sem imela O 10. dan, drugič pa 8. dan. O je pa lahko med 5-10 po zadnji tableti, v redkih primerih (Astra) pa tudi kasneje.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: klomifen
4.10.2005 12:02:39   
hati
Tantra, žal ti ne bo mogla nobena natančno odgovoriti. Edini točen pokazatelj je spremljanje ovulacije z UZ. Jaz sem bila ta mesec tudi na Klomifenu in sploh ne vem če sem imela ovulacijo. Čutila je že nisem.  Tako da, mogoče še najbolje se dogovorit z G da zadevo spremlja. Jaz se bom provala v naslednji rundi, da vsja dobim potrdilo da imam O.

pozdravček

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: klomifen
4.10.2005 12:13:07   
TANTRA
No, midva sva do sedaj imela odnose na dva dni, 7 dan je bila nedelja, jaz pa sem imela po špikanju sodeč včeraj občutek da se je nekaj dogajalo. No, bova še malo pridna in če ni uspelo bom se za naslednji ciklus zmenila, da pogleda malo na ultrazvok pred tem. 

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: klomifen
4.10.2005 19:30:01   
simi73
Tantra, jst sem mela pa po UZ sodeč O prej kot 7 dan od zadnje tabletke K. Zadnji sem vzela namreč na četrtek, pa sem bla 12. dan ciklusa na UZ in je bil folikel 24mm velik...se pravi da je O nastopila nekje v ponedeljek oz. mislim, da je bla v torek, ker sem jo čutila. 
Upam, da vama je ta mesec ratalo in boš čez nekaj dni lahko povedala veselo novičkouser posted image user posted image user posted image . Držimuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: klomifen
5.10.2005 8:09:31   
TANTRA
Ja, tudi mene spremlja občutek, da je bilo v roku 7 dni. user posted image Sedaj mi ne preostane drugega kot čakanje in spremljanje sprememb...user posted image Me pa že 3 dni nekaj špika v trebuhu..user posted image .Morda so živci ali pa se kaj dogaja.user posted image ..Uh, kako dolgo bo še do naslednjega vikenda... user posted image  Sem pa imela pri prejšnji nosečnosti simptome že od vgnezditve dalje user posted image  

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: klomifen
5.10.2005 10:46:18   
Klara Laura
Živjo!
Tuda sama grem že v šesti user posted image ciklus s klomifenom. Vedno hodim na UZ in ponavadi vedno dobim tudi stop injekcijo. Sedaj ta mesec je zadnji poskus, potem pa poskušamo nove stvari. Roko na srce, temu  opevanemu klomifenu ne zaupam več, upam, da bo tebi v prvo ratalo.
Pozdravček Klara

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: klomifen
5.10.2005 13:04:19   
janja
Ojla TANTRA, mene ravno danes nekaj špika in mislim, da imam O, čeprav je že 19. dan. Sem pa 4. mesec na klomifenu. Prejšnje 3 mesece sem imela O kar tam okrog 14. dneva, ne vem kaj ga ta mesec sračka. Je pa tako, da sem bila pri prvi nosečnosti tudi na klomifenu (prvi mesec sem imela O okrog 14. dneva, drugi mesec pa 14. dan ni bilo nič (preverjeno z UZ) - pa ne boš verjela, da sem ravno tisti mesec zanosila). Tudi jaz močno upam, da mi oz. nam ta mesec rata. Držmo pestke, pa veselo user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: klomifen
5.10.2005 21:22:19   
NMJ
Sama sem sedaj tudi že tretji mesec na klomifenu. V petek imam spet UZ, da vidijo velikost foliklov. Prejšnič sem dobila tudi injekcijo, da je sprožilo ovulacijo. Toda od vsega tega še zdaj ni nič ratalo user posted image . Špika me ves čas tam spodaj vse do M. O mi pa nastopi - vsaj po mojih občutjih nekje 5 dan po zadnji tableti.
LP in veliko uspeha ter sreče user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?